2 Ιουλίου 2024

Η NBG Pay και η Netlink ενώνουν δυνάμεις για να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών, συνεργάζεται με την Netlink, που σχεδιάζει συστήματα παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών, για να προσφέρουν συνδυασμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας που διευκολύνουν τη λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
29 Απριλίου 2024

Αρχίζει η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Από σήμερα, 24 Απριλίου 2024, ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των γραμμών Express του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).
17 Απριλίου 2024

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.
2 Απριλίου 2024

Προμήθεια μόνο 0,50% για συναλλαγές έως 10€ μέσω POS για τις μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, στηρίζει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης των τερματικών POS, με σταθερά μειωμένη προμήθεια εκκαθάρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών.
5 Μαρτίου 2024

Αντικατάσταση POS

Στην NBG Pay υποστηρίζουμε την συναλλακτική καθημερινότητα των επιχειρήσεων με την παροχή λύσεων αποδοχής πληρωμών που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες.
12 Ιανουαρίου 2024

Αντικατάσταση τερματικού με Voucher

Στην NBG Pay, υποστηρίζουμε με πράξεις την μετάβαση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή μέσω των δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.
11 Ιανουαρίου 2024

Αποκτήστε το POS που ταιριάζει στην επιχείρησή σας!

Εάν είστε ιδιοκτήτης ταξί, mini market, περιπτέρου, ελεύθερος επαγγελματίας ή δραστηριοποιείστε στο υπαίθριο εμπόριο...
5 Μαΐου 2023

Η NBG Pay σε συνεργασία με τη Visa και τα Αστικά ΚΤΕΛ κάνουν πράξη τις ανέπαφες πληρωμές στα ΜΜΜ

Aνέπαφες πληρωμές σε αστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ